søndag den 17. februar 2008

Verdens Værste Lufthavne

Kilde: Kasper Kronenberg, Business.dk


Lufthavne - et nødvendigt onde når men skal flytte sig fra a til b med en flyvemaskine. Forestil dig så verdens værste lufthavne…se listen her, med blot en smule rejseerfaring har du garanteret oplevet én af dem.

De er lidt ligesom svigermødre.

De er ikke til at komme uden om, hvis man vil sig selv noget godt. Og hvis man vil forkæle sig selv med en rejse til udlandet, så er man i mange tilfælde nødsaget til at lægge vejen forbi en lufthavn.

Og selvom standarden og komforten i dag sikkert er intet mindre end fremragende sammenlignet med for bare 15 år siden, så vil de færreste nok vælge en lufthavn, hvis man kan vælge et sted at opholde sig én uge efter eget ønske.

Bid bl.a. mærke i hvad mange sportsfolk og erhvervsfolk siger, når de lægger sportsskoene eller direktør-habitten på hylden:

”Jeg kommer til at savne det, men er der én ting jeg ikke kommer til at savne, så er det alle rejserne og al ventetiden i diverse lufthavne”.

Det er næsten en standardfrase i ethvert afskedsinterview.
Forestil dig så, hvis du skal tilbringe x antal timer i en af verdens værste lufthavne. Det amerikanske magasin Foreign Policy har udvalgt de fem værste – de kommer her:

Den Værste Lufthavn

Den Næstværste Lufthavn

Den Tredieværste Lufthavn

Ingen kommentarer: